100% op maat gemaakt
100% Comfort
Beste service en kwaliteit
Creëren van bewustzijn
Controle
Communicatie
Transport

Otoplastieken voor de Transportsector

Bescherm je gehoor in de transportsector

Veel vrachtwagenchauffeurs gebruiken een vorm van gehoorbescherming tijdens het werk. Dit kan van alles zijn, van oordoppen tot ruisonderdrukkende koptelefoons. Het is belangrijk om iets te vinden dat uw oren beschermt tegen het constante lawaai van de vrachtwagen en de weg. Er zijn een paar verschillende soorten gehoorbescherming voor vrachtwagenchauffeurs. Audinc biedt oordoppen aan die speciaal zijn gemaakt voor de transportsector; chauffeurs en koeriers. Ze zijn meestal gemaakt van schuim of siliconen en passen in de gehoorgang en er kan een bleutooth functie in worden gemaakt waardoor je handsfree kan bellen. Otoplastieken voor de transportsector kunnen lawaai goed tegenhouden en ruis onderdrukken, maar het is belangrijk dat ze goed passen zodat al het lawaai wordt tegengehouden.

Transport otoplastieken
van Audinc

Service op locatie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze otoplastieken voor Transportsector

Voorkom een truckersoor

Een vrachtwagenchauffeursoor is een verwonding die kan ontstaan bij te veel blootstelling aan lawaai. Dit kan na verloop van tijd gebeuren of plotseling bij hard geluid. De meest voorkomende symptomen zijn oorsuizen en gehoorverlies. Als u een van deze symptomen ervaart, moet u onmiddellijk een arts raadplegen.

Er zijn veel manieren om uw oren te beschermen tegen blootstelling aan lawaai. Audinc biedt hiervoor de beste otoplastieken aan. Het is belangrijk iets te vinden dat goed past en comfortabel zit. U moet er ook voor zorgen dat het voldoende bescherming biedt tegen de geluidsniveaus waaraan u wordt blootgesteld.

Waarom is gehoorbescherming op maat belangrijk?

Mensen die dagelijks in een omgeving werken met veel lawaai zoals de metaalindustrie kunnen na verloop van tijd last krijgen van gehoorproblemen. Die problemen kunnen bestaan uit een vervelende piep die niet meer weggaat, suizende oren en vermindering van het gehoor.

Volgens de Arbowet is 80 dB(A) de grens. Komt het geluid op de werkvloer boven deze grens, dan is de werkgever verplicht om te zorgen voor goede gehoorbescherming. Komt het geluid maar af en toe boven de 80 dB(A) dan is het gebruik van oordoppen en/of oorkappen toegestaan. Voor alle andere situaties geldt dat gehoorbescherming op maat een veel beter alternatief is.

Veel gestelde vragen over Transport otoplastieken

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd?

Bekijk onderstaande video.

Is gehoorschade door de transportsector te herstellen?

Jammer genoeg, is gehoorschade door de transportsector niet te herstellen. Bij het blootstellen van harde geluiden en windsuizen in de transport is het zeer belangrijk om gehoorbescherming te dragen.

Komen jullie ook langs om gehoorbescherming aan te meten?

Jazeker, we bezoeken bedrijven in heel Nederland, Belgie en Duitsland. Als het niet mogelijk is om binnen het bedrijf te doen kunnen we ook met onze afspraak bus komen.

Wat zijn de beste gehoorbescherming voor in de transportsector?

Audinc biedt drie soorten gehoorbescherming aan voor in de transportsector. De Audinc4work gehoorbescherming transport zijn er in de soorten Authentic, Zacht en Hard. Daarnaast bieden we ook nog "motor oordoppen" en "bluetooth gehoorbescherming" aan.

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022