100% op maat gemaakt
100% Comfort
Beste service en kwaliteit
Creëren van bewustzijn
Controle
Communicatie
Nachtleven

Otoplastieken voor in het nachtleven

Harde muziek in cafés, discotheken en clubs kan voor blijvende gehoorschade zorgen. Gehoorbescherming is dan ook onmisbaar voor zowel bezoekers als medewerkers die op plekken met luide muziek komen. De beste otoplastieken hebben een ‘vlakke demping’, waardoor je oren beschermd zijn maar je nog makkelijk kunt communiceren. 

Audinc Nachtleven Otoplastics

Service op locatie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Our Otoplastics for the nachtleven

Gehoorschade voorkomen

Hard geluid kan ervoor zorgen dat de haartjes in het binnenoor kapotgaan. Haartjes die kapot zijn gegaan, kunnen zichzelf nooit meer herstellen. Dit proces kan zo langzaam gaan dat je in sommige gevallen pas na een paar jaar opmerkt dat je gehoor slechter is geworden. Gehoorschade is dus blijvend en kan nooit meer genezen. Het is dan ook essentieel om jezelf en je medewerkers hiertegen te beschermen. Ze brengen veel tijd door in harde muziek en hebben dus hoogwaardige otoplastieken nodig. Goedkope schuimdoppen worden afgeraden omdat deze makkelijk uitvallen, moeilijk in te brengen zijn, weinig comfort bieden en het moeilijk maken om gasten en collega’s te verstaan. Wij adviseren om te kiezen voor oordoppen met een muziekfilter. Deze beschermen niet alleen de oren optimaal, maar zorgen er ook voor dat je anderen goed verstaat en dat de muziek optimaal blijft klinken.

Professionele oordoppen op maat

Onze oordoppen zitten comfortabel, zijn nauwelijks te zien en zorgen ervoor dat je gewoon met mensen kunt praten. Of je nu in de beveiliging werkt, achter de bar staat of dj of technicus bent: onze professionele gehoorbescherming beschermt je tegen gehoorschade. Je hebt de keuze uit otoplastieken van zacht siliconen materiaal of gemaakt van stevig acrylaat materiaal. Door deze te voorzien van een speciale laag zijn de oordoppen allergeenarm en gemakkelijk schoon te houden. Het gebruikte materiaal is zeer sterk, waardoor deze duurzame oordoppen geschikt zijn voor dagelijks en langdurig gebruik.

De oordoppen worden op maat aangemeten door een van onze experts voor een gegarandeerd draagcomfort. Meer weten? Neem contact op of maak direct een afspraak.

FAQ about Nachtleven Otoplastics

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd?

Bekijk onderstaande video.

Is gehoorschade door het werken in het nachtleven te herstellen?

Jammer genoeg, is gehoorschade niet te herstellen. Bij het blootstellen van harde geluiden in het nachtleven is het zeer belangrijk om gehoorbescherming te dragen.

Komen jullie ook langs om gehoorbescherming aan te meten?

Jazeker, we bezoeken bedrijven in heel Nederland, Belgie en Duitsland. Als het niet mogelijk is om binnen het bedrijf te doen kunnen we ook met onze afspraak bus komen.

Wat zijn de beste gehoorbescherming voor in het nachtleven?

Audinc biedt drie soorten gehoorbescherming aan voor in het nachtleven. De Audinc4work gehoorbescherming nachtleven zijn er in de soorten Authentic, Zacht en Hard.

Related Blog articles

© Copyright Audinc 2023