100% op maat gemaakt
100% Comfort
Beste service en kwaliteit
Creëren van bewustzijn
Controle
Communicatie
Industrie

Geluidsoverlast in de industrie en de gevolgen hiervan

In een industrieomgeving is er altijd lawaai van bijvoorbeeld machines. Als uw industriearbeiders gedurende de hele werkdag blootgesteld worden aan te harde geluiden, kan dit leiden tot blijvende schade in het oor, zoals gehoorvermindering, oorsuizen of het waarnemen van een pieptoon. Maar dat is niet het enige punt. Overmatige blootstelling aan hoge geluidsniveaus kan ook een verhoogde bloeddruk tot gevolg hebben en uw werknemers kunnen last krijgen van concentratiestoornissen, stress en vermoeidheid. Het is dan ook essentieel dat u als werkgever maatregelen treft om uw mensen hiertegen te beschermen. Goede gehoorbescherming mag daarom niet ontbreken op de werkplek. Hierbij kunt u denken aan oordoppen op maat, oftewel otoplastieken. We geven u hieronder graag meer informatie over onze gehoorbescerming.

Audinc Industrie Otoplastics

Service op locatie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Our Otoplastics for the Industriemedewerkers

Waarom kiezen voor gehoorbescherming?

Door het tegengaan van overbelasting van het gehoor beschermt u het gehoor van uw industriemedewerkers perfect. Maar welke meerwaarde heeft deze vorm van gehoorprotectie nog meer? Om te beginnen zijn de otoplastieken prettig om te dragen en het filter realiseert een optimaal behoud van het geluid zonder enige vervorming. Dit verhoogt het concentratieniveau van de medewerkers in de industrie. Daarnaast is het van belang dat het gehoor niet geheel afgesloten wordt. Het is immers belangrijk dat uw personeel in contact blijft met de omgeving, zodat er nooit een onveilige werksituatie kan ontstaan. Ook is het niet nodig om de oordoppen uit de oren te halen om een gesprek te voeren. Zo kunnen uw medewerkers gewoon met elkaar blijven communiceren.

Oordoppen op maat

Om ervoor te zorgen dat uw werknemers de gehoorbescherming comfortabel kunnen dragen, maken we de gehoorprotectie op maat voor uw industriemedewerkers. De otoplastieken worden vervaardigd met een speciale techniek en flexibele materialen die ervoor zorgen dat de oordoppen op maat op een natuurlijke manier in de gehoorgang passen. Dankzij de duurzame materialen gaan ze voor lange tijd mee en zijn ze nagenoeg onzichtbaar. Ook biedt Audinc gehoorbescherming met filters aan die speciaal geschikt zijn voor uw arbeidssituatie. Wilt u meer weten over onze otoplastieken? We staan graag tot uw beschikking voor het doen van een geluidsmeting, het afnemen van gehoortesten, het geven van voorlichting en het aanmeten van gehoorbescherming. Informeer ook naar onze prijzen of vraag een offerte aan!

FAQ about Industrie Otoplastics

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd?

Bekijk onderstaande video.

Is gehoorschade door de metaal industrie te herstellen?

Jammer genoeg, is gehoorschade door de metaal industrie niet te herstellen. Bij het blootstellen van harde geluiden in de industrie is het zeer belangrijk om gehoorbescherming te dragen.

Komen jullie ook langs om gehoorbescherming aan te meten?

Jazeker, we bezoeken bedrijven in heel Nederland, Belgie en Duitsland. Als het niet mogelijk is om binnen het bedrijf te doen kunnen we ook met onze afspraak bus komen.

Wat zijn de beste gehoorbescherming voor in de industrie?

Audinc biedt drie soorten gehoorbescherming aan voor in de industrie. De Audinc4work gehoorbescherming industrie zijn er in de soorten Authentic, Zacht en Hard.

Related Blog articles

© Copyright Audinc 2023