100% op maat gemaakt
100% Comfort
Beste service en kwaliteit
Creëren van bewustzijn
Controle
Communicatie
Autogarage

Garage

Gehoorbescherming in de werkplaats

Er zijn veel manieren om gehoorschade in een werkplaats te voorkomen. De belangrijkste manier is het dragen van gehoorbescherming wanneer u werkt met machines of gereedschap dat harde geluiden produceert. U kunt oordoppen van Audinc kopen die uw oren beschermen tegen het lawaai uit de werkplaats of de garage. Daarnaast is het ook belangrijk om zoveel mogelijk uit de buurt te blijven van het lawaai of de geluidsbron. Ga niet recht voor de machine staan waaraan u werkt en probeer te werken aan machines die niet zo luid zijn.

Autogarage otoplastieken
van Audinc

Service op locatie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze otoplastieken voor werkplaatsen

Wanneer gehoorschade uit een werkplaats of garage mogelijk te laat is

Als u gehoorschade ondervindt van een werkplaats of garage, is het belangrijk om naar een arts te gaan. De arts kan een gehoortest doen en kijken of u schade heeft. Hij of zij kan zo nodig ook behandelingen aanbevelen. Daarnaast is het verstandig om de gehoorschade niet erger te maken en otoplastieken voor een werkplaats of garage aan te laten meten.

Waarom is gehoorbescherming op maat belangrijk?

Mensen die dagelijks in een omgeving werken met veel lawaai zoals de metaalindustrie kunnen na verloop van tijd last krijgen van gehoorproblemen. Die problemen kunnen bestaan uit een vervelende piep die niet meer weggaat, suizende oren en vermindering van het gehoor.

Volgens de Arbowet is 80 dB(A) de grens. Komt het geluid op de werkvloer boven deze grens, dan is de werkgever verplicht om te zorgen voor goede gehoorbescherming. Komt het geluid maar af en toe boven de 80 dB(A) dan is het gebruik van oordoppen en/of oorkappen toegestaan. Voor alle andere situaties geldt dat gehoorbescherming op maat een veel beter alternatief is.

Veel gestelde vragen over Autogarage otoplastieken

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd?

Bekijk onderstaande video.

Is gehoorschade door de garagegeluiden te herstellen?

Jammer genoeg, is gehoorschade door werkplaatsen niet te herstellen. Bij het blootstellen van harde geluiden in de werkplaats is het zeer belangrijk om gehoorbescherming te dragen.

Komen jullie ook langs om gehoorbescherming aan te meten?

Jazeker, we bezoeken bedrijven in heel Nederland, Belgie en Duitsland. Als het niet mogelijk is om binnen het bedrijf te doen kunnen we ook met onze afspraak bus komen.

Wat zijn de beste gehoorbescherming voor in de werkplaatsen?

Audinc biedt drie soorten gehoorbescherming aan voor in de werkplaatsen en garages. De Audinc4work gehoorbescherming metaal industrie zijn er in de soorten Authentic, Zacht en Hard.

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022